Van de Timburgt

  Nieuws
  Ras
  Pupinfo

  Reuen
  - Mister Robinson
  - Joerie

  Teven
  - Jill
  - Demi
  - Jip
  - Ella
  - Nikita
  - Madame Pompadour
  - Benthe

  Foto's
  Pension
  Gastenboek
  Contact
  Links


Wij, Bert en Geurie Vastenburg, wonen op een hobby boerderij in het buitengebied van Putten. Onze passie voor de Jack Russell terier is ontstaan toen wij in 1993 via de rasvereniging bij Annet van Hoorn terecht kwamen. Haar Jack Russell "Lizzy" had pups waarvan er één "Jill" bij ons kwam wonen.

In 1995 kreeg Jill haar eerste nestje en er volgden er nog twee in 1997 en in 1999. Hiervan zijn Joerie en Demi bij ons gebleven. Joerie is een prachtige reu die ook prachtige pups vererft. Demi is een bijzonder lief teefje met veel temperament. Ze heeft een grote passie en dat is (fly)ballen. Demi heeft inmiddels ook drie nestjes gehad en uit het eerste nest is Jip bij ons gebleven. Jip is een temperamentvolle tante die echte "werk" capaciteiten heeft. Uit het tweede nest van Demi is Mister Robinson bij ons gebleven, een reu die ter dekking staat voor passende teven.
Jip heeft inmiddels twee nestjes gehad en uit het tweede nest is Nikita gebleven, een teefje wat onze vierde generatie had moeten worden, helaas is Nikita op jonge leeftijd door een aanrijding overleden. Madame de Pompadour is haar opvolgster, zij is een pup van Ella uit de lijn van Demi.

Geurie heeft als paraveterinair en huisdierengedragsadviseur zeer veel ervaring met honden (en ook andere huisdieren).

Wij fokken af en toe een nestje waarbij wij selecteren op karakter en gezondheid. Al onze honden zijn patella luxatie vrij en krijgen regelmatig een oogonderzoek en zijn vrij van erfelijke oogafwijkingen.

Onze pups worden in huiselijke kring geboren en opgevoed en uitermate goed gesocialiseerd. Hoe dat in zijn werk gaat kunt u lezen onder pupinfo. Het is bij ons vanzelfsprekend dat iedere hond persoonlijke aandacht krijgt en goed wordt opgeleid.